Miksi autolaina kannattaa kilpailuttaa?

Kun autokuume iskee, niin rahoitus on toinen asia auton hankinnan jälkeen mielessä. Mutta kun sinusta tuntuu, että olet löytänyt sopivan auton, sinun kannattaa kilpailuttaa autolainasi. Autolaina voi olla edullisempi vaihtoehto, kuin autoliikkeiden tarjoamat rahoitusratkaisut. Muista vertailussa ottaa huomioon kaikki osamaksuun liittyvät kulut.

Autolaina Luottomaan kautta kilpailuttamalla on maksuton ja et sitoudu mihinkään. Mutta autokaupoille lähtö on helpompaa ja olo vakuuttuneempi, kun sinulla on sitova rahoituspäätös taskussa. Vertaillessasi osamaksua ja autolainaa, ota huomioon kuukausierä. Osamaksusopimus on useimmiten lyhempi kuin autolainalle myönnettävä maksimiaika. Autolainasi voit saada jopa 15 vuodeksi, jolloin kuukausierä on huomattavasti pienempi, kuin osamaksulla autoa hankittaessa.

Luottomaan lainahakemuksen teet hetkessä ja et sitoudu hankkimaan autoa, koska kyseessä on vakuudeton luotto. Ota huomioon myös, että lainan kilpailuttaminen ja positiivisen luottopäätöksen saaminen ei velvoita sinua ottamaan lainaa. Mutta autokaupassa neuvotteluasemasi on huomattavasti parempi, kun sinulla on jo sitova luottopäätös takataskussa.

Kun rahoitus on jo valmiiksi kunnossa autokauppaan mennessä, on ostajan olo ja tuntemukset kunnossa. Tinkaaminenkin onnistuu huomattavasti helpommin, kun ei tarvitse miettiä kaupan rahoitusta. Autolaina takataskussa onkin paras itsevarmuuden nostaja ja autokuumeen tasapainoon saattava asia.

Hae autolainaa nyt Luottomaan maksuttomasta palvelusta tästä.